Om Inger som driver studion

För mig är det oerhört viktigt att du som kund hos mig blir nöjd och känner tillfredställelse i de behandlingar eller kurser du deltar i.
Tveka inte över att kontakta mig och prata om vad du vill ha för behandling.
Läs också här på hemsidan  vad vi erbjuder.
Yrkesmässigt har jag en bakgrund inom vården med bland annat rehabilitering och har en del högskoleutbildning i basmedicin. 
Jag har drivit yogastudion sedan 2008.

Om Lotusblommans yoga & massage

Klassisk yoga

Jag utövar klassisk yoga med mjuka kroppsställningar som tränar kropp, själ och tanke. Du ökar din rörlighet, lugnar ditt sinne med hjälp av djupandningen. Du  ökar energierna i kroppen vilket påverkar och  löser upp spänningar i nacke, axlar,  rygg och  höfter.
På Lotusblomman erbjuder vi flera yogaformer för att möta dina önskemål som elev hos oss. Vi har bland annat poweryoga och yinyoga.

Kroppsmedvetenhet

I yogan strävar man efter att vara närvarande i kroppen, i rörelsen och närvarande i nuet. Du stärker din förmåga att lyssna på kroppens signaler.

Mental träning

Yoga är en teknik för att lära sig att identifiera sig med sitt inre, sina tankar och känslor.  Du lär dig observera dina tankemönster och på så sätt ger det dig möjlighet att förändra dem.

Stresshantering

Yogan är effektiv mot stress.  Den yogiska djupandningen gör så att dina tankar och känslor lugnar sig och kroppen slappnar av. Blodtrycket sänks och matsmältningen balanseras.

Avslappning

Förmågan att kunna slappna av är avgörande för din hälsa och välbefinnande. Spänningar sitter i  kroppen och leder till att du gör av med onödig energi. Avslappning gör att du blir lugn och harmonisk, tankarna tystnar, sinnet vilar och kroppen får en chans till återhämtning och läkning.
Gilla oss på Facebook för info om vad som är på gång!

Torsgatan 4 - vår lokal

Lotusblommans lokaler finns på Torsgatan 4 i centrala Halmstad. Det är nära till parkeringsplatser och lokalen är anpassad för den verksamhet vi erbjuder.
När du är i yogaklassen är det fokus på just yoga och du störs inte av dunka-dunka musik eller skramlande träningsmaskiner i rummen intill.
Vi har rätt temperatur i lokalerna (23 - 26 grader) och miljön är anpassad för yoga.


Välkommen att titta in när vi är på plats!